Nicus,  utmanaren  till ITFM-marknaden, enklare smartare ITFM

Med den nya och radikalt förbättrade versionen av Nicus mjukvaruplattform 6.0, har  Nicus blivit  en sann utmanare till de ledande aktörerna inom ITFM. Utformningen av produkten möjliggör en  ITFM-produkt som ger samma detaljerade resultat och insikter som ledande konkurrenter på marknaden.

Nicus utnyttjar kraftfulla modelleringsfunktioner, självbetjäningsanalyser och planeringsarbetsflöden för att visa insikt och aktivera välgrundade beslut – automatiskt aggregering, rensning och mappning av olika datamängder till en standardmodell.

Designen möjliggör flexibilitet i hur programvaran tillhandahålls, Cloud, On-Prem eller ”As a Service” så att  du som kund kan bestämma  vad som passar din organisation bäst. Är det viktigt att säkerställa att du vet vem som har tillgång till data eller få en konstnadseffektiv och enkel hantering via en molnbaserad lösning.

Är du intresserad av hur Nicus kan hjälpa dig och hur ett införande av verktyget går till. Kontakta oss idag. Du kan även gå läsa mer på  Nicus hemsida

www.nicus.com

Sedan 2020 är JonaCom återförsäljare för Nicus

JonaCom lanserar med stöd av GDM ett TBM verktyg anpassat för svenska myndigheter. Verktyget heter Nicus och är det enda verktyget som fullt ut stödjer TBM samt är helt kompatibel med Schrems II och andra lagrum.

Läs gärna vår utredning kring molntjänster som IT-Säkerhetsbolaget har tagit fram nedan